Ostseebad Zoppot Hôtel Werminghoff, Seestrasse - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia fasadę frontową Hotelu Werminghoff znajdującego się na rogu ulic Bohaterów Monte Casino (Seestraße) oraz Grunwaldzkiej (Sudstraße), ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia i biogramu wyd. i aut.