[Afisz. Incipit] Polskie Towarzystwo Chemiczne i N.O.T. Oddział gdański urządza cykle odczytów naukowo-popularnych ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o odczytach na Politechnice Gdańskiej w marcu-kwietniu 1955 r.