Ex Libris Liesbeth H. Van Vlijmen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia barana na tle zarośli, niżej z lewej strony umieszczone amfory i napis: Ex Libris Liesbeth H. Van Vlijmen. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.