Juliusz Słowacki - Balladyna - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1986)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.11.1986 r. w Teatrze. Reżyseria Marek Okopiński.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.