Gdańsk - ul. Długi Targ przed odbudową - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1946)
Przedstawia zrujnowany podczas wojny Długi Targ, w głębi Kościół Mariacki, 1946 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie