[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z rozporządzeniem Wojewody Gdańskiego z dnia 19.III.48 ... / Prezydent m. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązku meldunku do dnia 30 października 1948 roku.