Ćwiczenia drużyn sanitarnych PCK / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ćwiczenia drużyn sanitarnych PCK na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku, 20. 05. 1979 roku.