Exlibris Marii Kalota Szymańskiej W J.. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1960)
Przedstawia dłonie wzorowane na dłoniach Marii z krakowskiego ołtarza Wita Stwosza. U góry napis: Exlibris Marii Kalota Szymańaskiej. Sygn. aut. w obrębie kompoz.