[Afisz. Incipit] Zarząd Zw. Zaw. Transportowców ... zawiadamia, że dnia 19 grudnia 1948 r. ... odbędzie się walne zebranie ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu Związku Zawodowego Transportowców, 1948 rok.