Erbauung des Fangedammes an der Deichbruchstelle bei Jonasdorf Photographisches- Atelier Ferd. Schwarz. - Schwarz, Ferdinand Peter (1852-1927) (1888)
3 fotografie przedstawiają naprawę przerwanego w marcu 1888 r. wału na Nogacie w miejscowości Janówka na Żuławach.