[Afisz. Incipit:] Operetka Kraina uśmiechu w 3 pełnych aktach Muzyka: Lehara Libretto: Białka ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o gościnnych występach Warszawskiej Operetki Objazdowej 30.05-3.06.1955 r. w sali teatralnej PMRN w Gdyni przy ul. Bema 26 oraz 6-12.06.1955 r. w sali Zakł. Domu Kultury w Gdyni przy ul. Polskiej 32. Reżyseria: W. Zdzitowiecki, scenografia: E. Grajewski, choreografia: Z. Żadeyko.