[Afisz teatralny] G. B. Shaw - Kandida / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1952)
Afisz teatralny informujący o premierze 9.10.1952 r. Teatr Kameralny w Sopocie, ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Wiktor Biegański, scenografia: Roman Bubiec, kierownictwo literackie: Stanisława Fleszarowa.