P. F. 1983 od Tadeusza Kurpaskiego / A. Buchaniec. - Buchaniec, Andrzej (1944- ). (1982)
Na postumencie z napisem: P. F. 1983 od Tadeusza Kurpaskiego, postacie Matki Boskiej z Dzieciątkiem i św. Józefem.