Zagadnienie inwentaryzacji śladów starożytnego hutnictwa metodą elektrycznooporową / Kazimierz Bielenin, Krzysztof Dąbrowski, Wojciech Stopiński. - Bielenin, Kazimierz (1923-2011)
Rejon Gór Świętokrzyskich.