Dr. Achenbach, K. Preuss. Handelsminister / Weger. - Weger, August (1823-1892) (Verlag der Durr'schen Buchh., 1873)
Przedstawia portret w popiersiu Heinricha Karla Juliusa von Achenbacha, w latach 1873-1879 ministra handlu Prus, w latach 1878-1879 nadprezydenta prowincji Prusy Zachodnie.