Antoni Suchanek : malarstwo, rysunek / Wojciech Zmorzyński ; [tł. ang. Maria Stelmasiewicz]. - Zmorzyński, Wojciech (Muzeum Narodowe, 2003)
Katalog towarzyszący wystawie w Muzeum Narodowym w Gdańsku, październik 2003 - styczeń 2004 i Muzeum Okręgowym w Nowym Sączu, luty-kwiecień 2004.