[Afisz. Incipit] W Sopocie po robocie aktualne i statyryczne sensacje z molo ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o występach w sali Teatru Kameralnego w Sopocie w czerwcu 1949 r. Występowali: Ola Obarska, Kr. Marynowska, Karol Hanusz, Nacht-Prutkowski, Irena Aleksandrow.