[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Nr 10. Na podstawie rozporzadzenia Ministra Ziem Odzyskanych ... Anordnung Nr 10. Auf Grund der Anordnung des Ministeriums Ziem Odzyskanych ... / Prezydent Miasta Gdanska. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przepisach towarzyszących akcji repatriacyjnej.