Ul[ca] 3 Maja - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia ul. 3 Maja, budynki przylegające do kościoła Bożego Ciała, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie