[Gdańsk, Długi Targ 25, 26] - Müller, Hubert (architekt).; Michaelis, Mathias (Pforzheim, 2013)
Przedstawia kamienice nr 25, 26 przy ul. Długi Targ, widoczny wylot ul. Pończoszników i fragment Zielonej Bramy, 1943-1944.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia.
Odbitka wykonana przez Mathiasa Michaelis w 2013 r. ze zdjęcia Huberta Müllera.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie