[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Publiczne. Prezydium Rady Narodowej w Słupsku podaje do wiadomości ... / Władysław Fedorowicz. - Fedorowicz, Władysław (1902-1983) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacją o podziale obwodów w związku z referendum.