[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Publiczne. Prezydium Rady Narodowej w Słupsku podaje do wiadomości ... - Fedorowicz, Władysław (1902-1983). (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacją o podziale obwodów w związku z referendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Referendum w Polsce (1946); Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne