Ex Libris Anny I Jerzego Turowiczów ST. - Töpfer, Stanisław (1917-1975) (1947)
Przedstawia figurę Matki Boskiej z Dzieciątkiem. Napis u góry: Ex Libris, z prawej strony: Anny I Jerzego, u dołu: Turowiczów. Sygn. aut. w obrębie kompoz.