Puck - kościół farny - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971). ([Puck], 1938)
Przedstawia bryłę kościoła farnego w Pucku.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Na odwrocie ołówkiem tytuł.
Miejsce powstania według tematu i działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1900-1945.