Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego - Budynkiewicz, Tadeusz Wacław (1929-2017).; Kurpaski, Tadeusz (1932-2012). (1982)
W fantazyjnym obramowaniu z liści laurowych napis: Ex Libris Tadeusza Kurpaskiego.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, symbolem techniki graficznej i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.