[Afisz. Incipit:] Państwowe Gdańskie Zakłady Graficzne Oddział w Lęborku ... zawiadamiają o otwarciu introligatorni ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o otwarciu zakładu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Introligatorstwo; Lębork (woj. pomorskie); Druki ulotne