Recenzja książki Józefa Maroszka "Pogranicze Litwy i Korony w planach króla Zygmunta Augusta : z historii dziejów realizacji myśli monarszej między Niemnem a Narwią" / [Przemysław Czyżewski]. - Czyżewski, Przemysław
Recenzja książki.