[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Hufiec Harcerzy w Kartuzach organizuje Kurs tańców salonowych ... (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kursach tańców (tango, walc angielski, foxtrot, swing, boogie-woogie) od 20.09.1948 r. pod kierownictwem baletmistrza M. Adamskiego.
Keywords: Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.