Pfarrer Reinhardt - Grosse, Hedwig (Danzig : Ketterhager Gasse 5, parterre, 1899)
Przedstawia pastora Wilhelma Reinhardta, który w 1899 r. został mianowany proboszczem kościoła NMP w Gdańsku.
Data wg działalności fotografa i osoby portretowanej. Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Reinhardt, Wilhelm -- (1860-1922) -- fotografie; Portrety (fotografia) -- 19 w