[Afisz. Incipit:] Koncert z cyklu: Sylwetki kompozytorów Giuseppe Verdi ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie 23.06.1952 r., w którym udział wzięli: Halina Mickiewiczówna sopran koloraturowy, Maria Fołtyn sopran, Krystyna Kostal m. sopran, Michał Szopski tenor, Bolesław Jankowski baryton, Stanisław Urstein akompaniament i słowo wiążące.