[Afisz. Incipit] Uwaga Rolnicy! Plantatorzy buraka cukrowego ... jesteśmy w przededniu tegorocznych wykopków ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o akcji wykopków i dostawy buraków do Cukrowni Stare Pole w terminie od 20 września do 5 października 1954 r.