[Afisz teatralny. Incipit] Danizger Theater. Erstes Abonnement. No. 5. Sonntag den 23ten Oktober 1825. Don Juan, oder: Der steinerne Gast. Große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen. In Musik gesetzt von W. A. Mozart. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1825)
Afisz przedstawienia "Der steinerne Gast. Große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen" z muzyką Wolfganga Amadeusa Mozarta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- (1756-1791).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne