Tadeusz Konwicki - Kronika wypadków miłosnych / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2023)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.05.2023 r. Adaptacja i reżyseria: Jarosław Tumidajski, scenografia: Mirek Kaczmarek.