[Afisz. Incipit] Gdański Klub Motorowy ... organizuje dnia 31 sierpnia 1947 r. ... I-szy Rajd Motocyklowy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rajdzie motocyklowym w Gdańsku, 31 sierpnia 1947 roku.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.