Ex Libris Paul Pfister - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Pfister, Paul. ([S. l.], 1960)
Symetrycznie przedstawiona litera P. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Paul Pfister. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.