[Ulotka. Incipit] Zur 50 jähr. Stiftungsfeier des Westpreußichen Botanisch-Zoologischen Vereins am Dienstag, dem 29. Mai 1928. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka z tekstem pieśni.
Keywords: Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne; Pieśni niemieckie -- teksty