Bawmy się razem. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o występach artystycznych m.in. Barabary Baryżewskiej w Sopocie.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne