Drzewa - Kunz, Tomasz (1969- ).; Wydawnictwo EMG. (Kraków : EMG, 2018)
Zbiór esejów o relacji drzew i zieleni z architekturą.
Indeks.
Keywords: Tereny zielone; Drzewa miejskie; Ogrody miejskie; Miasta -- upiększanie; Eseje polskie