[Afisz teatralny] Juliusz Słowacki - Samuel Zborowski / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny informujący o premierze 11.06.1977 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Stanisław Hebanowski, dekoracje: Jan Berdyszak, kostiumy: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Andrzej Bieżan.