Ex Libris Jerzego Weinberga Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Ptak trzymający różę w dziobie, u dołu napis: Ex Libris Jerzego Weinberga. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.