[Afisz. Incipit] Program imprez masowych młodzieżowego domu kultury ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem wydarzeń artystycznych na okres od 1-31.12.1955 r. w Domu Kultury w Gdańsku-Wrzeszczu.