Ex libris Fundacji Wspólnota Gdańska / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) (2016)
Przedstawia fragment gdańskiej Fontanny Neptuna i jej lustrzane odbicie, po bokach napis: Ex libris Fundacji Wspólnota Gdańska. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.