Sposób relacjonowania kampanii prezydenckiej 2010 a standardy etyczne i zawodowe dziennikarzy / Magdalena Kozakiewicz. - Kozakiewicz, Magdalena
Wydarzenia poprzedzające kampanię prezydencką 2010; echa katastrofy TU-154 M i powodzi w materiałach kampanijnych; relacjonowanie trudnych spraw z perspektywy etyki dziennikarskiej; rola obrazu w materiałach kampanijnych; wykorzystanie sondaży podczas realizacji materiałów kampanijnych; manipulacja czasem a utrzymywanie dominujących tendencji; znaczenie długości materiałów kampanijnych.