III Festiwal Pieśni o Morzu : Wejherowo 12-14 czerwca 1970. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1970)
Afisz z programem festiwalu.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970.; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne