Królowa przedmieścia - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz informujący o premierze 8.01.1950 r. Reżyseria: Bronisław Kassowski.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.