[Afisz teatralny] Andrzej Trzebiński - Aby podnieść różę / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1975)
Afisz teatralny informujący o premierze 28.02.1975 r. Reżyseria: Tadeusz Byrski, scenografia: Liljana Jankowska.