Ex Libris Akie - Arikawa, Akie (1951- ). ([Tokyo, 2009)
Żuraw gdański, w tle sylwetka gołębia, u dołu napis: Ex Libris Akie. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł: "Crane" i autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., data i miejsce wyd.
Ekslibris własny aut.
Keywords: Ekslibris japoński