Zygmunta Klemensiewicza Ex Libris [Tadeusz Cieślewski]. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1943)
Otwarta księga i wokoło rozrzucone kartki z napisem: Ex Libris, napis na wstędze u góry: Zygmunta, u dołu: Klemensiewicza.