[Afisz. Incipit:] Koncert dla uczczenia 40-lecia Zjednoczenia Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce w Sali Kameralnej Filharmonii Narodowej w Warszawie 22.10.1966 r.