[Fragment pomnika Obrońców Poczty Polskiej] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia jedną z ośmiu części pomnika Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku, 1979 r.